Ipari biztonságtechnikai zárak gyártása

Egyszerűség, Megbízhatóság, Stílus

Az ipari, különösen magas színvonalú biztonságú ajtóvasalatok gyártása során a Securitech Rom Prod, 4 alappillérrel rendelkezik a gyártási folyamatok irányítása terén:

  • Ügyfelek igényei
  • Piaci lehetőségek
  • Kutatás és fejlesztés
  • Szabványok és normák

Az ajtóvasalatok (zárak, pánikzárak, kilincsek és kiegészitő termékek) gyártási folyamata az ügyfelek specifikációinak és igényeinek felmérésével kezdődik. Az ügyfelek igényeinek megértése után K&F (Kutatás és Fejlesztés) részlegünk elkészíti a műszaki terveket és kifejleszt egy működő prototípust. A korszerű 3D nyomtatási technológia segítségével minden prototípus készítési munkálatot el tudunk végezni, házon belül. Képesek vagyunk egyaránt műanyag és fém 3D nyomtatott funkcionális alkatrészek előállítására. Ezeket a prototípusokat egy sor belső ellenőrzés alá vetjük, hogy megállapítsuk, megfelelnek-e a funkcionalitási és a tartóssági szabványoknak. Az ügyfelekkel és a végfelhasználókkal mindig konzultálunk, és visszajelzést kérünk a biztonsági rendszerek müködéséről és az lehetséges fejlesztési lehetőségekről.

A termék és a gyártási koncepció jóváhagyása után a Securitech Rom Prod gyártásba kerül.

Mi történik akkor, ha a projekt tulságosan is bonyolult számunkra? 

Mindig minden problémára megtaláljuk a megfelelő megoldást… sok speciális beszállítónk van, ahol szükség esetén a legtöbb gyártási folyamatot kiszervezhetjük.

Viszont Securitech Rom Prod felelős a teljes összeszerelési folyamatért, amely manuálisan történik, nagy figyelmet fordítva a minőségre és a pontosságra. Az erős beszállítói hálózat, a több éves gépműhelyi tapasztalat és a különösen képzett, elkötelezett és lojális munkaerő kombinációja lehetővé teszi az SRP számára, hogy rugalmas és egyedi ajtóvasalat-összeszerelési megoldást kínáljon, amely garantálja az Ön biztonsági igényeinek kielégítését.

Általános kereskedelmi feltételek – itt nyithatja meg a PDF fájlt

Lemezmegmunkálás

Vágás, hajlítás, mélyhúzás különböző anyagvastagságokhoz

Vállalunk fémlemez vágást (vágás, darabolás, lyukasztás – stancolás) és hideg alakítási (hajlítás, mélyhúzás) szolgáltatásokat biztosít lemezalkatrészek gyártásához. Vágási és hideg alakítási eljárásaink garantálják a pontos és minőségi, használatra kész, funkcionális alkatrészeket. Igény szerint minden alkatrész utómegmunkálás alá kerülhet (felületi bevonások, hőkezelés és egyebek). Bármilyen típusú fémlemezzel tudunk dolgozni 3 mm vastagságig. Lézeres vágást is tudunk biztosítani.

Anyagvizsgálat és Minőségellenőrzés

Összetételelemzés, mechanikai tulajdonságok, metallográfia, méretpontosság

Anyagtesztelési szolgáltatásunk részeként a Securitech Rom Prod fejlett megoldásokat kínál a fémtechnológiában, különös tekintettel a tesztelésre és a tanácsadásra a fémfeldolgozás és a termékfejlesztés minden szakaszára. Átfogó vizsgálatokat biztosítunk vas alapú ötvözetek mechanikai, fizikai, kémiai és roncsolásmentes módszerek széles skálájával, amelyel meghatározható összetételük, teljesítményük, szilárdságuk, tartósságuk és korrózióállóságuk. Végső soron segít meggyőződni arról, hogy biztonságosak és célnak megfelelőek a végső alkalmazásukban.

Az összes kért adatot (összetétel, mechanikai tulajdonságok, felületminőség és méretpontosság) tartalmazó vizsgálati tanúsítvány minden szállításhoz kiállítható a kliens kérésére (a standard szállítás minőségi tanúsítványt tartalmaz).
Kérésre egyedi tesztek vagy kutatási projektek is elvégezhetők házon belül.
Securitech Rom Prod törekszik, partnerei és ügyfelei maximális elégedettségének a fenntartására. Csapatunk mindig készen áll az együttműködésre a termékfejlesztésben is.

Megmunkálás

Megmunkálóműhely, marással, fúrással, esztergálassal és más alapvető megmunkálással.

Securitech Rom Prod precíz megmunkálást is kínál. Elkötelezettek vagyunk, hogy kivételes értékeket biztosítsunk versenyképes árakon, kiváló minőségben, megbízható és időben történő szállítással, emelett kiemelkedő ügyfélszolgálattal figyelve partnereink igényeire. Ezen kívül értéknövelő szolgáltatásokat nyújtunk, mint például gravírozás, hőkezelés, festés, bevonások és így tovább.

Az általános (hagyományos – marás, esztergálás, köszörülés) megmunkálás mellett nagy pontosságú CNC megmunkálásra (marás, esztergálás) és szikraforgácsoló megmunkálásra (tömör) szakosodtunk. Szakértők vagyunk a nagy pontosságú CNC megmunkálásban a következő területeken:

  • általános vékonyfalú alkatrészek (fémek)
  • precízios öntött alkatrészek
  • precízios öntéshez használz öntőszerszámok és tartozékok
  • ipari minősítésű ajtóvasalatok
  • mérőkészülékek

Tükörsima felületek megmunkálása

Securitech Rom Prod kiváló minőségű felületek előállítására szakosodott, akár köszörülés nélkül is. A tükörsima ”finish” a megfelelő szerszám- és megmunkálási paraméterek választásának köszönhetőek, és mindezt tapasztalt technikusok vezetik, ipari szakemberek támogatásával.