Producția de încuietori industriale și dispozitive anti-panică

Simplitate, fiabilitate, stil

La fabricarea feroneriilor industriale pentru uși de înaltă securitate, Securitech Rom Prod are 4 piloni pentru a conduce procesul de fabricație:

  • Cerințele clientului
  • Potențial pe piață
  • Cercetare și dezvoltare
  • Standarde și norme

Procesul nostru de fabricație a feroneriilor industriale pentru uși  (încuietori mecanice sau elecrtromecanice, dispozitive anti-panică, mânere securizate) începe cu evaluarea specificațiilor și nevoilor clientului. După înțelegerea nevoilor clienților, departamentul nostru de cercetare și dezvoltare creează un design și dezvoltă un prototip funcțional. Suntem capabili să realizăm toate lucrările de prototipizare, „in-house”, cu ajutorul tehnologiei avansate de imprimare 3D cu piese funcționale imprimate, atât din plastic, cât și din metal. Supunem toate prototipurile fabricate la o serie de teste interne (și/sau externe) pentru a determina dacă sunt îndeplinite atât standardele de funcționalitate, cât și de durabilitate. Clienții și utilizatorii finali în general sunt consultați și întrebați de un ”feedback” pentru identificarea a unei posibile îmbunătățiri în designul feroneriei proiectate și testate.

După aprobarea conceptului de produs și a procesului de fabricare, Securitech Rom Prod începe producția.

Ce se întâmplă dacă proiectul este prea complex pentru SRP să gestioneze?   

Avem întotdeauna soluția potrivită pentru fiecare problemă… avem mulți furnizori specializați unde putem externaliza majoritatea proceselor de fabricație, dacă este necesar.

Insă, Securitech Rom Prod este responsabilă de intregul proces de asamblare, care se realizează manual și cu mare atenție la calitate. Combinația dintre o rețea puternică de furnizori, ani de experiență în atelierul de mașini unelte și, în special, o forță de muncă calificată, dedicată și loială, permite SRP să ofere o soluție flexibilă și personalizată de asamblare a feroneriilor de uși, care garantează că nevoile dumneavoastră de securitate sunt îndeplinite.

Termeni Generali de Comerț – deschideți fișierul PDF aici

Prelucrarea tablelor

Tăiere, îndoire, ambutisare pentru diferite grosimi

Oferim servicii de tăiere, debitare, ștanțare, ambutisare, extrudare, îndoire pentru fabricarea pieselor din tablă. Procesele noastre de tăiere și formare garantează o înaltă precizie și calitate a pieselor funcționale gata de utilizare. Toate piesele pot fi supuse unor post-procesări la cererea dumneavoastră: acoperiri, tratament termic și altele. Putem prelucra orice tip de tablă până la 3 mm grosime. Se poate solicita si taiere/debitare cu laser.

Testarea Materialelor și Controlul Calității

Analiza compoziției, proprietăți mecanice, metalografie, precizie dimensională

Ca și servicii de testare a materialelor, Securitech Rom Prod oferă soluții avansate în tehnologia metalografiei, oferind suport critic în testarea și validarea rezultatelor la toate etapele procesării metalelor și a dezvoltării produselor. Oferim teste detaliate pentru metale feroase cu o gamă largă de metode mecanice, fizice, chimice și nedistructive pentru a determina proprietățile potențiale ale acestora, performanța, rezistența mecanică, durabilitatea și rezistența la coroziune pentru a ne asigura că produsule finite vor fi sigure, conforme și adecvate scopului în aplicarea lor finală.

Certificatul de testare cu toate datele solicitate (compoziție chimică, proprietăți mecanice, calitatea suprafeței și precizie dimensională) se poate elibera la fiecare livrare (livrarea standard include doar certificat de calitate).
La cerere, pot fi efectuate teste specifice sau proiecte de cercetare.
În calitate de Securitech Rom Prod, încercăm să oferim maximă satisfacție partenerilor și clienților noștri. Echipa noastră este pregătită pentru orice tip de colaborare și este capabil să asiste la etapele dezvoltării produselor dumneavoastră.

Prelucrări mecanice

Atelier de prelucrări mecanice cuprinzând: frezare, găurire, strunjire, precum și alte operații de finisare.

Securitech Rom Prod oferă prelucrări de precizie angajând să ofere o valoare excepțională prin prețuri competitive, calitate superioară, livrări rapide și servicii excelente pentru clienții săi. În plus, oferim și servicii cu „valoare adăugată”, cum ar fi gravurare, tratament termic, vopsire, placare și multe altele.

Alături de prelucrările generale (tradițional – frezare, strunjire, șlefuire), suntem specializați și în prelucrări cu CNC de înaltă precizie (frezare, strunjire) și prelucrări cu EDM (solide/matriță). Suntem experți în prelucrări cu CNC cu o toleranță strânsă a:

  • piese generale cu pereți subțiri (metale feroase)
  • piese turnate de precizie
  • matrițe și accesorii pentru turnarea de precizie
  • componente de feronerii industriale pentru uși securizate
  • dizpozitive de măsurare / calibre

Un finisaj ca oglinda

Securitech Rom Prod este specializat în producerea de finisaje de înaltă calitate cu cât posibil fără operații de superfinisare (rectificare, honuire, lepuire). Finisajele de tip „oglindă” sunt rezultatul folosirii utilajelor și al sculelor potrivite, toate fiind conduse de tehnicieni cu experiență, sprijiniți de specialiștii noștrii din industrie.