MISIUNE ȘI VIZIUNE

Viziune:

Dorim să ajutăm clienții noștri din întreaga lume să creăm înpreună un mediu în care oamenii să se simtă în siguranță și mai bine. Tindem să fim întreprinzătorul care este inovativ și profitabil la nivel mondial cu privire la produsele de securitate în interesul caselor și spațiilor de lucru, dar și orice alt produs personalizat pe care departamentele noastre le pot fabrica și gestiona. În calitate de angajator vrem să fim cel care înțelege importanța creării a unui valoari pentru toți angajații, clienții și mediul său.

Scopul care ne inspiră: PASIUNEA pentru a dezvolta și a crea soluții inovative care îmbunătățesc durabil condițiile de mediu ale oamenilor, animalelor și plantelor.

Misiune:

Motivat de SUCCESUL TĂU!

Ca și ”go-to” opțiune pentru feroneriilor industriale pentru uși securizate, suntem soluțiile potrivite pentru nevoile dumneavoastră profesionale, deoarece ne angajăm să respectăm cerințele de cea mai înaltă calitate ale clienților noștri.

Ascultăm și gândim înainte de a ACȚIONA!

Nivelul nostru unic de specializare și cunoștințele noastre din acest sector de specialitate ne permit să oferim o gamă largă de servicii. Capacitățiile tehnologice pe care am dezvoltat-o ​​de-a lungul anilor sunt elementele de bază pe care putem aplica în mod inovator pe piața mondială, în special cunoștințele pentru soluțiile de securitate.

Concentrăm pe ceea ce CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT!

Crearea de valori este ideologia centrală a afacerii noastre și suntem în mod constant motivați să ne împărtășim valorile cu părțile interesate, care includ clienții, angajații noștri valoroși și familiile lor, grupul nostru de furnizori, care sunt coloana vertebrală a industriei noastre, dar nu în ultimul rând investitori și societatea în care ne desfășurăm activitatea.

Continuăm să devenim mai BUNI!

Angajamentul nostru de a obține soluții inovatoare în beneficiul clienților noștri cu un raport preț-performanță orientat către client este demonstrat prin eforturile noastre continue de a ne îmbunătăți munca și procesele, precum și de investițiile noastre continue în sisteme de producție moderne.

Orientat către ÎMBUNĂTĂȚIRE!

Afacerea noastră este ca o mare familie în care avem o întreagă echipă de angajați motivați. Organizația trăiește și respiră ca o singură unitate construit din mai multe echipe și orientată spre succes, cu o responsabilitate individuală și multiplă. Cu această structură organizatorică, combinată cu un nivel ridicat de pregătire profesională, ne permite să răspundem într-un mod rapid și flexibil la nevoile clienților noștri și ale grupurilor de părți interesate.

Responsabilitate față de MEDIU.

Conservarea mediului în care trăim și utilizarea conștientă a resurselor sunt principii pentru noi. Dezvoltarea durabilă a materialelor și tehnologiilor folosite de noi în folosul protecției a mediului sunt adoptate și utilizate în mod rațional.

Industrii

 

  • Spitale de psihiatrie,
  • Unități industriale,
  • Instituții guvernamentale,
  • Unități comerciale,
  • Ansambluri rezidentiale.