KÜLDETÉS ÉS JÖVŐKÉP

Jövőkép:

Szeretnénk segíteni ügyfeleinknek szerte a világon egy jobb környezet teremtéséhez, amelyben az emberek biztonságban és jól érzik magukat. Vállalkozóként, innovatív és nyereséges globális beszállító akarunk lenni az otthonok és a munkahelyek biztonsági rendszereihez, valamint bármely más egyedi alkatrészekhez, amelyeket képesek vagyunk gyártani. Munkáltatóként olyanok akarunk lenni, akik megértik az értékteremtés fontosságát minden alkalmazottunk, ügyfelünk és környezetünk szempontjából.

A cél ami bennünket inspirál: A SZENVEDÉLY az innovatív megoldások fejlesztéséért és létrehozásáért amelyek fenntarthatóan javítják az emberek, állatok és növények környezeti jóllétet.

Küldetés:

A TE sikered MOTIVÁL!

Az ipari besorolású biztonsági ajtóvasalatokhoz mi a megfelelő megoldást kínáljuk az Ön professzionális igényeinek, mert elkötelezettek vagyunk ügyfeleink legmagasabb minőségi követelményei mellett.

Gondolkodunk, mielőtt CSELEKEDÜNK!

Ezen szakterületre vonatkozó tudásunk lehetővé teszi számunkra, hogy teljes körű szolgáltatást kínáljunk. Az évek során kifejlesztett technológiai szakértelmünket innovatív módon tudjuk alkalmazni új piacokon és alkalmazásokban, különösen a biztonsági és ajtó nyitási megoldások terén.

Törekedünk a JOBBRA.

Az ügyfeleink javát szolgáló innovatív megoldások és az ügyfélközpontú ár-teljesítmény arány melletti elkötelezettségünket jól mutatja munkánk és folyamataink javítására irányuló folyamatos törekvésünk, valamint az élvonalbeli gyártási struktúrákba való folyamatos beruházásaink.

Fókuszálunk arra, ami VALÓJÁBAN SZÁMÍT!

Az értékteremtés üzleti tevékenységünk középpontjában áll, és folyamatosan motiváltak vagyunk arra, hogy értékeinket megosszuk értékes érdekelt feleinkkel, köztük tisztelt ügyfeleinkkel, értékes alkalmazottainkkal és családtagjaikkal, beszállítói csoportunkkal, akik iparágunk gerincét képezik, a befektetők és a társadalom, amelyben működünk.

Önmagunk FEJLESZTÉSÉN dolgozunk. 

Vállalkozásunk olyan, mint egy nagy család, ahol kizárolag motivált alkalmazottak tevékenykednek. A szervezet csapatalapú és sikerorientált egységként él és lélegzik, egyéni és csoportos felelősséggel. Ez a szervezeti felépítés magas szintű egyéni szakértelemmel párosulva lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljunk ügyfeleink és érdekelt csoportjaink igényeire.

Felelősség a KÖRNYEZET iránt.

A környezet megőrzése és az erőforrások tudatos felhasználása elengedhetetlen számunkra. Az anyagok és a használt technológiákat fenntartható fejlesztéseket a környezetvédelem és az újrahasznosítás alapelvei szerint implementáljuk és ésszerűen használják.

Szektorok

 

  • Szanatóriumok,
  • Ipari létesítmények,
  • Állami szektor,
  • Kereskedelmi szektor,
  • Magánszemélyek.